nya bilder



Tårtan med mig och aston på:D








Malins hem:)







Fina Adorable


Måndag....

Varje måndag är lika lätt, oftast ledig på söndagen och kan sova ut, sådär 20 timmar sömn brukar blir lagom.
Var i Eindhoven och kollade på derbyt och tog antonia med mig hem så hon inte behövde åka med puckot hem.
Jagade häst på potatisfältet och lagade mat. 

Idag började dagen med att visa fina Adorable som direkt blev köpt och är i Sverige nu, eller väldigt snart antar jag. 
Hoppade 4 åringen som verkligen gick åt helvete, jag är nog fan blind när jag rider, iaf på bommar fattar inte riktigt problemet faktiskt så fort det är innan hinder ser jag inget avstånd men är det bara en bom fungerar det. SUCK!!!
Frida har åkte hem till Sverige så det blir 10 dagar hård träning på bommar nu.

Inatt väckte jag antonia typ vid 04, det är en häst som är ute och går istallet, hon ville inte tro mig och somnade om väckte henne igen och hon gav med sig tjurade hela vägen ner till stallet och öppnade dörren och vem stod där? tagen på bargärning överlycklig över hittat lite pellets om inte lilla Aston?? haha

Annars haft en helt okej dag... med dårarna, vi har stor handlat så nu har vi nog mat för ett halvår typ. fyllt Cees frysbox, städat och fyllt alla skåp i köket duktigt:)

Nu planerars veckans äventyr;) haha...




ännu en bra dag men som vanligt ett tråkigt slut...

Tävling i Eindhoven både igår och idag.
Gårdagen var väl helt okej en bra runda men ett missförstånd i kombinationen och en stor besvikelse för mig....
Dagens runda blev bra och nollade, Även antonia var nolla, vi följer varandras resultat ganska bra.

Jag hoppade både Aston och en fyra åring på eftermiddagen och Aston gör verkligen framsteg, när jag rider rätt finns det ingen tendens överhuvudtaget till att stanna känns skönt, nu måste jag bara lita mer på honom oxå och inte få panik när han står i mot.


Men tyvärr blir nog tiden i Holland snart ett minne.... Jag lever i drömmer som jag alltid kämpat för, det som varit mitt största mål... Jag lever livet som jag älskar, med allt jag vill ha men just nu vill jag bara hem... Inte för hemlängtan och inte för att jag inte trivs för egentligen trivs jag bättre här än någonsin förut.
men jag orkar bara inte med folk som ljuger mig rakt upp i huvudet jag kan inte jobba med någon som letar anledningar till att bråka och tror att vi ska städa upp skiten efter honom...
Nej vi mår väl unjefär lika bra alla tre, eller dåligt...
Det krävs helt enkelt en förändring och det är snart.... Because I belive that Im already have given up my dream...


My Birthday, (några dagar sen)

Då är man gamal oxå... Morgon skiljde sig en del från en vanlig morgon här då antonia brukar både hinna klä på sig och gå ner innan jag ens kommit ur sängen på morgonen men idag vaknade jag pigg och glad, det var ju hoppträning;) haha!! Var uppe före antonia som låg kvar i sängen och sa till mig att klockan inte var så mkt men jag skulle ut i stallet.

När jag kom ner i kantinet hade hon och Malin haft en plan, och de hade satt upp massor av ballonger överallt som för den delen sitter kvar i nu 2 dagar senare oxå. :) fint.

Åkte till Eindhoven för att hoppträna blev en massa hoppande, först Aston som faktiskt hoppade och inte bara stannade för en gång skull, sen ponnyn och adoreble sen provade jag även 2 hästar åt Magnus och Camilla en 5 åring och en 4åring :) Fina hästar.

Väl hemma igen, så fick alla som de ville de fick äntligen äta Aston;) För dem hade beställt en tårta med Aston på :) Gulligt.
Sedan en tur till Eindhoven efter det, men vi hittade inte så bra därför en tidig kväll hem med rosa ballonger på taket av bilen... MALIN!!!


Tårtan med Aston och jag på







Malins hem;)

Godnatt!!

bättre sent än aldrig

Antonia klagar på att det blir sämre och sämre uppdatering här men jag orkar aldrig, det enda jag gör är att sova känns de som.
Veterinären var här i onsdags för att kolla en massa hästar + Aston. Det gick bra när vi tog ut honom för longera var ****** inte halt längre så det var bara att ta in honom igen. Här har vi väntat i 3 veckor på veterinären oxå är han ohalt. Aston fick diagnosen lasy av veterinären och henk sa att han skulle rida honom ett tag han gjorde det en dag, och på den halvtimmen lyckads han och den spanska tränaren berätta för mig att jag borde sälja sälja och åter sälja hästen eller möjligtvis äta upp den, Det var ingen häst för en tjej och den är spokey och svår och okoncentrerar m.m. MEN vacker. Men nu ännu större anledning att bevisa motsatsen.

Iaf när alla hästarna var behandlade och vi skulle släppa ut den sista, Antonias smarta 4åring drar den rakt genom stacket in till nästa häst ut från Woendays hage och ut i nästa och ut på åker sen var hon borta. Tack och lov för Woenday var förståndig nog att stanna kvar. 
Jag ringer henk och berättar att hästen är ute och han kommer små springaden med sin cigg så klart i högsta hugg medan A får ta in den andra hästen där står jag mitt på åkern ser inte hästen och så kommer H, var är den? jag bara vi vet inte. det är kolsvart. Men efter ca 1h letande hittade vi henne, tur hon inte sprang längre bort eller skadade sig.
Men problemet var större nu, hon hade förstört alla hagar utom en där vi redan hade 2 hästar i och vi fattades fortf 2 boxar, så ponnyn har fått flytta in i spolspiltan men han gillar sin box, bästa boxen i stallet haha;)

I torsdags var vi och tävlade i Asten, jag fick hoppa lill fuxen som de tycker att jag borde köpa till mig men jag vill ge aston en chans till, Jag red mkt dåligt i första rundan, men i andra var vi nolla, duktig häst måste jag säga.

Igår kväll var vi ute med frida och käkade middag ibland skämms jag fast jag inte känner ngn här, vi går in på första resturangen beställer in dricka får menyn och inser att det inte är ngt vi vill äta där, betalar drickan och går in på resturangen sidan om, Sushi, jag som alltid vägrat äta sushi och F som försökt få mig att testa sen första gången jag var här. Men det var okej och jag lever än så länge faktiskt. Avslutade kvällen på ett tredje ställe med lite god drick innan klockan var på tok för mkt och dax att åka hem. Jag förstår inte hur det alltid kan bli så sent när vi är ute på vift, Och antonias mamma det är ingen fara vi håller bra koll på henne. ;) haha så hon inte dricker för mkt vi behöver ju vår privat chaffis:) 
Och hjälmen hon önskar sig är mycket snygg:)

Ikväll väntar film, pannkakor sen glass med frukt ja vi lär ju inte bli för smala här iaf.:)




"Cardento"


Film sen tävlingen med "cardento"

full fart...

Idag har det varit full fart, antonia har varit ledig och därför storstädat vårt extremtstora takvåning så nu är där rent och snyggt igen:)

Jag har hunnit med att motionera 9 hästar 5 att rida 4 att longera. Känns som en bra dag.
Hoppat ponnyn idag med väldigt fin liten ponny och även hoppat lillfuxen oxå.

Blir lite bilder för jag orkar inte skriva ngt.


Valkenswaard

Jag hoppar ponny igen, dock en ny och ännu mindre



snygga malin från Bahrain

Valkenswaard är slut.

Blir inte mkt bloggande när det är fest i valkenswaard....

I fredags åkte jag med den "Kära LB" till VW för att gå på ryttarfesten. Inte tillsammans då utan vi delade bara bil när vi väl kom fram övergav jag honom och begav mig mot antonia och Malin. Blev en mkt lyckad kväll igen trots det bara var cola i galset. Hästfolk är verkligen galna.
Lördagen bestod av jobb halva dagen bara. Jag han med att rida undan 4 hästar innan lunch och sedan longera en innan vi åkte vidare mot VW denna gången även för att kolla på hästar. Global Championstour men  kvällen böjd på ännu en kväll med mkt dans och trevliga människor och FPH gjorde det än en gång.... först in sist ut
Vi följer FPHs traditioner till punkt och prickar. Förra helgen var det malin och jag som avslutade kvällen med dansa med personalen i baren... i fredags var vi sist kvar och igår var vi nästan sist kvar....

Söndagen var oxå halvdag jobb. Började 08 och 09.45 kom idioten hem för att börja jobba....
MEN idag var jag kall, jag mockade hade mina hästar ute på min sida fodrade krafft åt alla men bara hö åt mina, tog ut några av hans hästar i hage och skritten sen gick jag in och satte mig i soffan till han kom. Det kan han gott ha.
Efter vi jobbat klart åkte vi till Jan tops för att lämna av en häst, och jag är fortf i chock. Vilken anläggning och vilket stall inte ett stall utan ett slott. Obeskrivligt knappt man vågade gå där.
Derbymonstert Tennessee gick derbyt i VW idag tyvärr inte med samma lycka som förra året då han vann. :(

Imorse för första gången på snart 2 månader kände jag lite hemlängtan... Inte längtan av att komma hem, utan var mer en våg av minnen som sveptes över mig. Vissa personer och saker saknar man faktiskt. Även om vi har det underbart här.






om way back

OKej okej, efter att ha tjurat ihop ett par dagar här nu är jag på väg tillbaka igen.
Har haft en toppen dag idag. Red hingsten och hoppade en häst för kunder i morse longerade grandprix hästen och hade alla hästarna ute i skritten innan det var dax för åka på hoppträning. Jag skulle ha med mig båda 4åringarna och LB hade 2 fem åringar med sig men när vi kom fram fick han rida Antonias fyra åring och jag tog min... Men det gick ju inte så bra för honom...
Faktiskt lite roligt eftersom han i veckan ville ta hästen från antonia för att den gick bra men nu när han ridit den var de en skit häst. Så jag tror ine han tar de igen :) Shakira hoppade runt hela banan och tyckte att livet lekte. Som F sa hon fick ett bra intryck av att åka iväg och hon tyckte att hon var skit duktig till skillnad från den andra lilla hästen.
hh
Efter Shakira fick jag rida en av fem åringarna, en som jag hade tänkt passade dem som jag jobbade för i sverige. Det roliga är att denna hästen inte hoppat så bra med LB så än en gång idag fick han bita sig i baken eftersom alla sa att den passade mig bra och att jag borde köpa den och sälja aston. Det tål att tänkas på faktiskt.

Veterinären skulle komma idag och kolla Aston men inte kommit så får se när det händer.

Smarta Malin hade fastnat med handen i en av boxarna på tävlingen och inte kommit loss... Jo hon tänker ju mer än andra så är det hon tänker hummm undra om min hand går in där... ja de gjorde den undra om den går ut... nej de gick inte...
OCH sist men inte minst... jag tror dem gillade att bo som grottmänniskor i husvagnen för även idagbor de utan el. hahaha bara de att denna gången har de överbelastat grannens kabelvinda... " ni behöver en kabelvinda"


bilder

"synd jag glömde min smarta bok med alla frågor som det inte finns svar på" Vet ni svaret på om en ko tänker undra om jag ska gå och äta lite gräss nu eller mu muu muuuu muu
Hon är så förskräkligt smart Bahrains groom... 
Vilket fall som hellst så fyller hon våra dagar med många goda skratt...

Idag har dem varit lediga så jag har fått stå ut ensam med Långben, börjar bli van halva förra veckan idag och snart 4 dagar till ensam med honom....  Ni borde tycka synd om mig.

Aston blev röntgad idag och blev godkänd, alltså får han leva ett par veckor till. Han är tjock och fet så blir mkt att grilla. Nej fina lilla Aston ska inte dö bara när han inte hoppar.
Idag åkte och lilla studsbollen till Sverige så nu har jag bara en cardentohäst kvar.

Annars har det inte hänt mkt... här kommer lite bilder istället.



Ridhuset när vi flyttade in


efter tvätt, färg och nytt underlag:)

Skrittmaskinen efter renovering





Så kan de gå när hästen sliter sig i stallet...

jag och fd hingsten Rob Roy


Jag älskar mitt liv!!

Vilken helg det har varit.. Och jag älskar mitt liv!!!

I lördags var jag på tävling i Hilvarenbeek med "cardento". Var nolla i 1m kändes ganska bra var pigg och framåt och ganska studsig men under kontroll. Bestämde mig för att starta 110 oxå helt okej 2 ner lite överpigg och lite stark för mig. Eller rättare sagt jag var nog lite snäll mot honom i början för tempot ökade efterhand. Men jag är nöjd.
Efter jag tävlat åkte jag tillbaka red några hästar en ny svensk häst som var mkt fin:)

Sedan bar det av mot Valkenswaard för att störa mig med Antonia och Malin. Blev en helt galen ryttarefest. När antonia lämnade oss fortsatta malin och jag till musiken tog slut innan vi begav oss mot husvagnen. Och för att smyga in för att inte väcka antonia men henne hade vi ju väckt långt innan vi kommit in på lastbilsparkeringen. Haha!!
Stannade kvar i Valkenswaard för att kolla lite på tävlingarna, mkt fin tävlingsplats:) Men helt sjukt vad ryttarna som inte är kvalade dit har betalat sjuka summorpengar för att få tävla, skrämmande och orättvisst det hade kunnat vara en bra häst åt mig men för dem 2 tävlinghelger HELT sjukt!!!
En mkt lyckad kväll med många nya trevliga människor.
Gud vad jag älskar mitt liv.... Vi har så galet skoj att det inte finns ord till att kunna beskrivas.  Här vill jag stanna!!

Nu har det även gått för långt med vår lilla pärlan bil, eller skruttibangbang som den oxå heter. Igår kväll när jag tog den blev det lite liv i luckan här, Min tur sa jag och åkte. Satte oxå en fin liten postis lapp på ratten. "When you have eaten in the car, Take you´re shit OUT!" ska bli kul och se hur lång tid det tar innan långben tagit ut allt sitt skit ur den. Mkt intressant faktiskt jag undrar om det någonsin kommer att hända.



alone

Imorse lämnade blondie nr 1 och 2 mig för att bege sig mot Valkenswaard.
Och när lastbilen rullade ut från gårdsplanen med långben som chafför lättade allt för mig en stund. jag skulle kunna mocka och göra iordning stallet i lugn och ro.
Men han bara mocka och höa min sida innan Rob Roy fick spel i skrittmaskinen och sparkade ner grinden IGEN tredjegången nu... BBQ på honom och på halta Aston och på hunden som är portad i cafeterian. Vi lär inte bli smala här iaf.  

Fick iaf ett riktigt bevis på att den ena dagen inte är den andra lik på detta stället, det är så galet skoj.
När jag kom över för att börja mocka på andra sidan så står någon redan och mockar okej tänkte jag? Frida mockar inte när hon är gravid hoppas jag. Nej det var henk... Kryss i taket. Kommer ihåg när jag provjobbade att F började fota honom med mobilen för han klarade av att mocka ur lastbilen... Så verkligen kryss i taket så vi var klara tidiga och alla imponerade av att jag fått hjälp med mockningen.

Ridit en del idag. Hoppade Cardenton för Frida, gick väl okej. Blir lite frustrerad över att jag försöker men inte kan han bara studsar. Men jag lär mig hela tiden nya saker. Har lite problem med avstånden jag hamnar alltid 3dm för långt ut... och antagligen därför aston fegar ur. Jag ser ju avstånd och rider på de blir samma distans på alla hinder men för långt ut. Så den nya metoden är lite läskig men fungerar iaf.
F berättade om ngn ryttare som tävlar högt kommer bara inte ihåg namnet. I anridnigen tittar han inte på hinder utan ser ett högt hus i bakom hinder som han tittar på alltså tittar rakt ut i ingenting.
Lite läskigt i början men det fungerade faktiskt.
Nu måste jag bara hålla studsbollen lung på tävlingen och hitta bättre distanser så kanske det till och med kan bli lite bra.
Ridit markarbete på både min och antonias 4 åring, Quickan gillade inte mig hon sa var fan är antonia?? du ska inte rida mig, för jag är en giraff. Men shakira var duktig hon är väl fortf i chock stackare efter att jag kommer flygande när hon hoppar.
Red även lite lätt markarbete på en häst som kan vara intressant att byta aston mot... men är tveksam inte riktigt min typ, longerat 2 har jag oxå hunnit med.
Känns bra imorgon är det 5 eller 6 på min lista. Lovely... Sen på lördag är det tävling med cardenton och på söndag är jag ledig och ska sova bort hela dagen.
Håller just nu på att förhandla med blondie nr 1 o 2 om att byta kameran mot en kabel. Så att jag kan filma på lördag och så att dem får ström i sin husvagn. För nu lever dem som grottmänniskor i en husvagn utan ström och träffar säkert en massa trevliga människor och här sitter jag, med min dator och (långben är borta tack o lov) tittar på vattenspridaren i ridhuset som nu Cees tagit över vårdnaden för eftersom långben lyckades orsaka översvämning i ena halvan.  goodie goodie...

Ska lägga mig tidigt idag, händer inget kul när alla andra är borta.


6 veckor idag.

Jaha vart ska man börja en dag som denna?
Jag har nu varit här i holland i 6 veckor tiden går så sjukt fort. Men den gör ju det när man har kul och trivs som fisken i vattnet.

ligger just nu i sängen med vetekudden jag fick i student present om armen o axlen som fick sig en liten smäll igår men gårdagens flygtur var nog det bästa som kunde hända mig just nu. Tror jag har lidit av prestationsångest inför F dessa veckorna, Framför allt för jag vet att jag red bättre under de veckorna jag var här och provjobba än vad jag gjort dessa 6 veckorna som jag varit här nu. Men att ramla av inför dessa ryttarna och inför resten av stallet var så klumpigt att allt släppte. Ajja nu har de sett mig göra bort mig så alla spänningarna släppte och jag tyckte faktiskt att jag kom till lite bättre ridning idag. Jag hoppas de kommer gå på rätt håll nu.

Cardentohästen var super fin idag, gud vilken fin häst det är... Imorgon ska jag hoppa honom igen och om det går bra ska vi tävla på lördag:) Känns jätte skoj så nu hoppas jag att jag kan rida bra imorgon.:) Har lovat att inte tänka för mkt när jag rider, så imorgon blir det upp till bevis om jag kan sluta tänka eller inte.
Även Zafira som brukar köra rally med mig på ridbanan går bra nu efter henks lektion i går.
Det är verkligen den kritiken man behöver när man blir lite extra förbannad och verkligen ser till att det fungerar. Jag vill ju så mkt, lite för mkt ibland.

Aston är fortf inte bättre. :( tråkigt. börjar bli lite orolig för honom men på tisdag ska han röntgas så får vi se om det hittar ngt på honom eller inte. F tror att han har sträkt sig i skuldran jag hoppas faktiskt på det även om det är lång vila för honom isf men iaf så man slipper behandla och klydda.

Antonia och Malin har packat lastbilen gjort vid alla hästar som ska till Valkenswaard imorgon till på söndag
så jag blir ensam hemma med långben:(
Men ska bli kul att höra allt som hänt där sen och antagligen väntar ngn rolig ryttarfest så även jag kan få komma ut och träffa lite folk utan för gården:)
Med min nu potatisnäsa.. Helt ärligt vem är så dum och ställer en räffsa precis vid ljusknappar i stallet när jag kommer där och ska tända när det är helt svart. och med min tur så träffar skaftet såklart min näsa. AJ!

Jag tror fortf inte att jag har fattat att jag faktiskt är här... Lever livet jag alltid har drömt om och höjer målen i takt med modet växer.
Wish it, dream it, do it!!

Får väl se när jag får tag i en kamera så ni får se hur vi har det. Hoppas på att kunna fixa en film om det blir tävling i helgen.




tårta all the time

Det är så himla klockrent faktiskt, igår när vi skulle gå och lägga oss så säger Antonia "Det är konstigt för det händer något riktigt kul här varje dag förutom idag, för de idag har bara varit en vanlig dag" Jag undrar faktiskt om det finns någon "vanlig" dag på FPH stables, alla dagar är lika galna.

Men idag är ingen vanlig dag.
Stalljobbet gick fort i morse på dåligt humör går det mesta fort. Och sedan var det dax för tårta hos Cees som fyller år idag. Gott och onyttigt, antonias och min börja bli nyttig tid går inget vidare, det är godis all the time.

Sedan åkte A med Henk som skulle träna hästarna som ska gå valkenward denna helgen tydligen det värsta stället hon någonsin sett helt sjuk flott sa hon.
Undertiden som hon var iväg fick Aston lite motion han är iaf bättre nu vilket är skönt han behöver komma igång igen.
Hoppade även Cardento-hästen idag, och var han en studsboll igår i markarbete var han 10gånger studsigare idag men en helt underbarhäst det gäller bara att hitta knapparna och försöka hålla honom lugn men han tycker ju att det är så himla skoj med lite hinder i sandlådan. Efter honom var det dax för nästa cardento-häst den lilla fyra åringen som börjar bli himla fin blev lite hoppning och även för Antonia och hennes 4 åring.
Himla skoj det är fjärde gången de hoppar och idag var det mini banan med vatten matta och kombination.
Skillnaden mellan oss när vi hoppar är bara den att Antonia följer med sin häst över vattenmattan det glömde jag.
Första gången gick bra, red på som vanligt andra gången var ett kryss med vatten under och gick ju bra förra gången men hon tyckte väl att det var läskigt och hoppade rakt upp i luften och jag med men missade hästen i landnigen mitt in för alla. men fort gick de iaf...
Men man ska ju lära av sina misstag och "banan" gick mkt bättre sen när jag höll i mig:)
Sista hästen idag var ett av frida ston ett sto som jag har lite samarbetssvårigheter med men idag med hjälp från henk så gick det mkt bättre.
Det är så mkt tekniker som jag inte fått lära mig hur jag ska göra för att få dem iaf lite närmare hur fina dem är med frida och henk.
H är helt otrolig på att förklara, även om allt är på engelska så är det så enkelt att förstå honom. Kanske för att han förklara för mig som om jag var en idiot, inte lätt med min svenska tröga hjärna som han säger. Alla svenskar är trögfattade haha nej det är inte så mkt allvar i det.
Så imorgon ska jag fortsätta att testa på de olika hästarna för att se om jag lyckas bättre. 

Nej nu blev det ett långt inlägg. Och klockan är mkt och jag måste gå upp och städa är lite för stor risk med att ha det såhär stökigt när dem ibland går och gör en städ kontroll ;)


:)

Måndag igen det är helt sinnes sjukt vad tiden går fort, jag kan inte riktigt förstå att dagarna bara passerar så fort, man äter man sover och man jobbar och jag älskar det.

De sista dagarna har jag verkligen funderat mkt på vad det är jag vill, vart är det jag vill komma och vad ska jag? Tänkt en del på tiden på Karupslund där Aston var okej för den han är. Här räcker han inte till tyvärr men jag har sagt att han ska få sin chans och det ska han oxå få. Men det är så mkt mer allvar här men jag gillar det. Men mitt i allt allvar så har vi oxå väligt kul bland flygande longerlinor. Dock var väl stämmningen inte den bästa när longerlinan flög efter vår "kära" långben! ;) Sånt som händer ibland.
Men jag vet att det är unghästarna jag vill hålla på med i framtiden om jag nu ska hålla på med hästar, visst är det underbart att sitta på hästar som kan och som är välutbildade, men det är så himla skoj att följa de unga hästarna från början, så jag hoppas att jag får lära mig mer om det nu när jag är här.

I övrigt har det varit en normal stalldag, dock försöker vi få lite ordning på stället nu och har idag fått undan allt sen flytten i ladan och kört ut alla hinderna på ridbanan. :) Skönt och nu ser det dessutom bättre ut oxå.

Idag har jag ridit den fina cardento-hästen, en riktig studsboll är han och efter ett par dagars vila så är han ännu mer som en gummiboll än i vanliga fall. Riktigt härlig häst.
även ridit en av sexåringarna och longerat lilla Shakira. Finns inte så mkt att säga mer det är sjukt fina hästar allihop. 

Aston har fått nya skor, varmskodd för första gången och det ser faktiskt riktigt fint ut. :)
Lovade ju bilder på anläggningen igår, men min kamera har kastat in handuken så nu får ni vänta ett tag till

Nu lite sömn och sen se vad morgondagen har att att erbjuda.

 


Film sen hoppträning i Eindhoven med Aston för några veckor sedan.

Hoppar ponny.


veckan slut...

Söndagar ska vara lugna dagar här i Holland men det är synd att säga att denna söndagen har varit lugn.
Jag började en timme tidigare i morse, mest bara för att ha lugn och ro i stallet när jag tog ut i hagarna och skritten och fodrade.
Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle vilja stiga upp en timme tidigare för att kunna gå och ta de lungt i stallet och bara vara ensam och utan stress från "andra sidan". Men nu uppskattar man verkligen den tiden när man är ensam på gården.
Iaf så hade jag en lugn och skön morgon, tog ut hästar, mockade ut bäddar och sedan gjorde iordning hästarna som prinsarna skulle iväg på tävling med, med lite hjälp från A som tur var, vår långben är ju inte så bra på det här med att borsta hästarna rena. Men efter att tränat på lite snabb make over på skitiga ponnyer m.m. så börjar vi få in tekniken nu så hästarna ser iaf okej ut när de kommer in på banan.
 
Idag var det en normal tävlingsdag men som kändes alledes för lång... Hästarna hoppade bra och lill-prinsen var placerad på båda sina hästar. Det var en trevlig tävlingsplats inte lika fin som de andra vi varit på men fortf stor plats bra underlag och bra banor jag tror det är det på alla tävlingar här :) Iaf alla jag varit på än så länge.

Aston hade trampat av sin sko halvt och trampat in tåkappan i hoven så nu får vi väl se imorgon om han är ännu mer halt än innan. Jag hoppas verkligen han är bra snart för vi behöver komma igång igen. Nu när vi äntligen var på rätt väg innan detta hände.

För övrigt har vi oxå fått trådlöst internet :D  som vi har längtat så nu är vi åter igen datanördar på kvällstid nu finns det inte tid för ngt annat längre.

Nej så var ännu en vecka över, känns sjukt att tiden går så fort. 
Ska försöka ta lite bilder på anläggningen imorgon så ni får se hur vi har de.



 


Nattstädning

Nattstädning här i huset har börjat att bli en vana för min och Antonias del.
Dock var gårdagens städning i en klass för sig själv. Vi har de senaste veckorna vägrat att städa herrtoan eftersom vi inte använder den och vår kära långben förhoppningsvis använder den. Men igår skulle då Antonia imponera på oss alla och ta sig mod att städa den vilket resulterade i ett skrikande äklande och mardrömmar...
Att killar, gubbar, män what ever är grisiga visste vi men inte såååå grisiga.
Suck!!




RSS 2.0