uppdateringen går sådär...

Nu är det exakt en vecka sedan jag lämnade Aston, min bästa vän... Ja det är bara en häst som inte hoppar tillräkligt bra som inte ställer upp och är ärlig, som inte är rätt häst för mig och som gjort mig osäker... Men han har oxå varit min bästa vän i 3 underbara, roliga år. Så att han är bort känns sådär även om jag vet att det är rätt.

Börjat komma igång lite med de nya, 4åringen är faktiskt riktigt trevlig det går redan framåt inte lika tjurig längre:) Lite långhårig bara haha!!
Footloose gillar jag, han är cool, fått se lite blandade kvaliter i hoppningen men jag tror på fridas teori, vi ska ge honom en chans vilket jag tror blir bra, Igår var vi ensama i skogen travade galopperad och bara skrittade runt och myste, Om det är såhär kul att rida undrar jag varför jag inte tagit detta beslutet tidigare fast det varit otroligt svårt... jag saknar ju fortf min Aston hans personlighet och hans mjuka mule.

För övrigt rullar det mesta på som vanligt, imorgon lämnar malin och antonia för att åka till Oslo... Och jag blir ensam som vanligt, ganska tråkigt bara.
Skönt de första 2 dagarna sen är det bara tråkigt.


Time to make a change!

Haft en helg med blandat tempo, söndagen var lung... Var ute och galopperade på fina aston för faktiskt sista gången.

Söndagskvällen tillbringades som vanligt i Asten mkt trevlig, bob trion (där faktiskt jag ingick denna vecka) fick ju ta d lungt medan alla andra var glada och galna.
Trevlig kväll iaf.

I måndags var jag ledig lite sovmorgon innan vi åkte och lämnade Aston. Med oss hem följde en 4 åring, efter Nagano-Darco och idag kom även min andra halva en fem åring efter Nagano. :)
Så det blev 2 halva hästar för min del :)

Beslutet med att lämna Aston känns faktiskt rätt, nu får han blir dressyrhäst vilket nog passar honom bättre.:)
Trodde det skulle bli värre men det kändes bra, tungt att säga hejdå efter 3 faktiskt ganska roliga och lärorika år.


Goodbye my lover, Goodbye my friend
I can only say Thanks for our time together!!

karupslund på besök

Efter en mer eller mindre sömnlös natt så var det dax... Fattar inte varför jag var nervös inför detta, inför personer som jag känner väl och sett mig rida i snart 3 år... Ibland undrar jag vad det är som spökar i mitt huvud faktiskt.
Kanske beror det på den dåliga känslan som jag haft i ridningen sista tiden och att jag verkligen ville visa att jag lärt mig något på 3 månader, men det lyckades jag nog mindre bra med.

Igår hade jag för första gången en bra känsla i markarbetet hela förmiddagen, eftermiddagen bestod av en ponny, älskade wigger hoppa en unghäst och aston som hoppade bra.

Imorse kom magnus och camilla som jag jobbade för på karupslund för att kolla på 4 hästar när vi var klara vid lunch hade vi nog visat runt 10 hästar, Älskade fina Wigger hoppar bara bättre och bättre, gud vad jag önskar att jag hade haft pengar att köpa den hästen han är underbar på alla sätt. Livet är bra orättvisst ibland.
Men min känsla var som bortblåst igen... 5åringen hoppade bra okej avstånd men jag ger ben på ngt olämpligt ställe så jag får samma reaktion på alla hästarna i landningen och de bara skjuter iväg, inte bra....
Sista hästen jag visade lyckades jag och han på ngt sätt klumpa till det och störtade rakt ner i grusen smart och duktig häst som bara låg kvar och vänta....
NU tror jag faktiskt att jag lyckats med de mest konstiga saker man kan på 3 månader... Ridning är nog inte min grej.

Efter vi visat halva stallet blev det en god lunch med frida och C & M innan det var dax att kolla på fler fina hästar allt från föl till 6 åringar. En del väldigt fina faktiskt.

Nu ska jag vila och försöka fokusera på ridningen de kommande veckorna så att jag får tillbaka min känsla igen...

Godnatt


RSS 2.0