det här med blogg

Det här med blogg verkar inte riktigt vara min grej....

Nej dagarana rullar på, dag ut dag in...
Jag trivs fortf bra och dagarna blir till vad man gör dem till

En del beslut har tagits sen sista jag skrev bland annat ska jag och min lilla Aston snart gå skilda vägar. Känns faktiskt som ett bra beslut efter 2 veckors gråtande över honom. Nu väntar vi bara på rätt köpare oxå.

Ja vad har mer hänt?

Idag var jag med Frida på unghäst VM i Zangershaide, trevligt såg en del fina hästar samtidigt som jag var barnvakt åt både Alwin och Piias Emil.
Gud så glad jag blev när jag hörde finlandsvenskan där bakom mig Madde är det inte Madde??
Goa glada Piia en lång och härligt pratstund innan hon pratade med Frida om mig hahahaaaa jag dööör..... F fattade först 0 innan Piia jag har ju känt madde sååå länge sen hon var så liten... Underbarare människa får man fan leta bra länge efter.

Efter vårt besök på Zangershaide blev det en lång resa hem med lång bilköer och många roliga diskussioner i bilen, jag blir faktiskt bara mer och mer förvirrad ibland.
Men allt löser sig till slut...


Hoppträning

Efter gårdagens nederlag med att hoppa mur var det dax igen... Mur, vattenmatta, jackor och Soptunnor, skit till skit.

Don´t smile I make him stop!!

Stoppade på vattnet, stoppade på muren men väl över en gång så går det ju:)
Henk som börjar bli GANSKA trött på Aston sa efter vi hoppat vatten mur och hans gröna grind ett par gånger utan stopp och jag var ganska nöjd, jaja gör jag ett nytt hinder stannar han ingen, vilket gjorde mig lite smått agresiv och ville genast bevisa motsatsen, hoppade ett räcke med hans eller rättare sagt min jacka på, men den lär jag väl aldrig få tillbaka haha... Aston hoppade han flyttade jackan till marken Aston hoppade igen... Henk försvann och in kommer han och cees med en soptunna som de lägger under hindert, lite nöjdt ler han men aston hoppar;) hade han inte hoppat hade jag dödat honom...
Lite nöjd faktiskt och ska gå ut med samma humör imorgon för då är det dax igen henk har byggt en ny bana så det är bara att försöka sparka runt honom. Hoppas jag.

Nu blir det att sova en stund, ska försöka göra en ordentlig uppdaterning snart igen.


order om bättre uppdatering

Sa precis till Antonia att det inte händer ngt rolig just nu men egentligen så händer det tokiga saker varje dag i detta stall.

I onsdags hoppade aston och jag för henk som bar runt på vatten mattan hela träningen så den hade varit under alla hinder till sist, bra. det sitter i mitt huvud nu att jag inte litar på honom.
I torsdags åkte vi till Hulten och tävlade, som vanligt är vi alltid sena när jag ska hoppa tror inte jag hunnit gå banan en enda gång här nere till första klassen och 90 cm var redan över. Så blev 2 gånger i 1m och aston var dum. eller jag var korkad.
Iaf stannade han på ettan ett vanligt hinder med en liten grön mur under inget svårt de ska han hoppa. Andra gången gick det bra felfri till 9a då det blev så fel in så jag valde att styra ut för att inte förstöra det lilla förtroende vi faktiskt har byggt upp även om det är väldigt väldigt litet.
Henks förslag efter tävlingen när jag var besviken var en kram och madde snälla byt häst.
Men aston står kvar än och idag har vi fått oss en dressyrlektion som tog slut på alla hans enerig, men så trög i munnen har han aldrig varit innan.
Men nu vet jag vad det är som är problemet eller det har jag visst sen jag provjobba men att de säger ditt problem är dina händer så långt är jag med, MEN sen då?
Efter astons och min markarbetespass blev det en tur på Tennessee och med instruktioner om att göra samma sak som på Aston så imorgon får jag väl kämpa vidare med min träbock aston.

På fredag kommer frida hem igen, lungt när hon inte är här men hon behövs. Antonia och jag har tränat bommar så mkt vi kan denna veckan hon varit borta, men jag kan fortf inte komma rätt på en förbannad helvetes jävla bom man kan ju verkligen undra vad som är fel.

Undrar oxå varför det alltid är jag som hamnar i de svåra situationerna och måste förklara mig ifrån allt... På grund av att vissa ska skratta åt dumma kommentarer som att veterinären tyckte att jag vblivit tjock men tack, du har träffat mig en gång innan och nu är jag tjock, lillchefen inte mkt bättre men han ska inte säga ngt, han är oxå tjock isf ;)
annars är väl läget rätt lungt förutom att våra kära hästar jämnt sitter i vattenkopparna så idag tredje vattenkoppen ner på typ 1½ vecka. Söta hästar.

Nej inget mer intressant att skriva och gissar på att detta inte heller var så intressant ;) haha

GODNATT


RSS 2.0